Garai-Glamour Szépségstúdió

Garai-Glamour Szépségstúdió

szalon etikett

Mit nyújtunk?

Professzionális szolgáltatást minőségi alapanyagokkal, barátságos légkörben. Kezeléseinket egytől-egyig alaposan és szakértelemmel végezzük, ügyelve a Te igényeidre, és a gyönyörű végeredményre!

Ahhoz azonban, hogy ez a gyakorlatban is tudjon működni, szeretnénk megkérni Téged egy-két apróságra! :)

Mindig egyeztess időpontot!

Hogy biztosan ne kelljen senkinek fél órákat várnia ránk, előzetes bejelentkezés alapján dolgozunk. Telefonszámainkat megtalálod a weboldalunkon, ha azonban a sok munka közben éppen nem tudjuk felvenni, ne aggódj, hamarosan visszahívunk!

Kérjük, időben érkezz a megbeszélt időpontra!

Mi mindig Rád szánjuk a kellő mennyiségű időt, hogy a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Ha azonban késve érkezel, előfordulhat, hogy már nem tudunk mindent a megbeszéltek alapján elvégezni, vagy (a késés mértékétől függően) nem tudunk már aznapra elvállalni.

Ha mégsem tudsz jönni, kérjük időben jelezd!

Tudjuk, hogy bármikor közbejöhet valami - betegség, túlóra, stb. Nincs is ezzel semmi gond, de kérjük minél előbb értesíts bennünket telefonon vagy SMS-ben, ha szeretnéd lemondani, vagy átrakatni az időpontodat! Ezzel megadod másnak is a lehetőséget, hogy a megüresedett időpontot igénybe vegye, és nekünk sem okozol felesleges bevételkiesést. Amennyiben valaki háromszor egymás után, lemondás nélkül nem érkezik meg a megbeszélt alkalomra, sajnos nem áll módunkban több időpontot adni neki. 

Betegség esetén halasszunk!

Semmilyen szépészeti beavatkozás nem lehet olyan sürgős, hogy emiatt kockára tedd a gyógyulásod! Ha lebetegedtél, inkább tegyük át egy héttel későbbre az időpontot. Ezzel megakadályozzuk, hogy más vendégek, illetve a szalon dolgozói is megfertőződjenek. Gondolj bele, lehet, hogy éppen emiatt nem tudunk majd elvállalni, amikor legközelebb jönnél!

__________

FONTOS!

Az időpont lemondására vagy módosítására legkésőbb 24 órával a megbeszélt időpont előtt van lehetőség, ellenkező esetben 50% készenléti díjat számítunk fel,ami a következő kezelés alkalmával kerül megfizetésre.

Ha egymás után 2x is előfordul, hogy a megbeszélt időponton (lemondás nélkül) nem jelenik meg a vendég, a további időpontok törlésre kerülnek és új időpont foglalására már nincs lehetőség.

 

Ennek oka, hogy az idő pénz, és a mi időnk a megélhetésünk, ezért kérünk Titeket ennek tiszteletben tartására! :)

 

 

 

Az időpont foglalással automatikusan elfogadjátok ezen feltételeket!

 

__________

 

Köszönjük szépen a megértést!

Nagyra értékeljük, hogy mindent megteszel a zökkenőmentes együttműködésért! :)

Várunk szeretettel!